Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogatók!
Kedves Érdeklődők!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Emőd város hivatalos honlapján.

Az Emődön élők nevében külön köszöntöm azokat, akik az interneten barangolva érdeklődnek településünk iránt.

Tovább »

Magyar Falu Program

 

Tisztelt Látogatók!
Kedves Érdeklődők!

     

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Emőd város hivatalos honlapján.

Az Emődön élők nevében külön köszöntöm azokat, akik az interneten barangolva érdeklődnek településünk iránt.Emőd polgármestereként szeretném elérni, hogy portálunk valamennyi látogató számára áttekinthető, hasznos információkkal szolgáljon.

 

Képviselőtársaimmal azon dolgozunk, hogy Emőd az itt élők számára még otthonosabbá váljék. Mi egy békében élő, fejlődő Emődöt akarunk. Egy olyan várost, ahol rend és biztonság van.  Egy várost, ahol szívesen alapítanak családot, ahol jó élni, ahová jó hazatérni.

 

Honlapunkkal elsősorban azt szeretnénk elérni, hogy aki azt böngészi, minél több információt szerezzen városunkról, az itt élők életéről. Mindezek mellett hasznos és fontos információk közzétételével szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket, erősítve ezzel a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Ennek érdekében megtalálhatják honlapunkon a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat.

 

A honlapunk iránt érdeklődő megismerkedhet Emőd történelmi múltjával, jelenével, kulturális életével. Tájékozódhat településünk közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, valamint tájékoztatást kaphat rendezvényeinkről.

 

Őszintén remélem, hogy a közreadott információk mind az itt élőket, mind pedig a településünk iránt érdeklődőket segítik abban, hogy megismerjék városunkat, s hozzájárulnak ahhoz, hogy személyesen is ellátogassanak hozzánk, részesei legyenek rendezvényeinknek. 

Bízom abban, hogy Emőd polgárainak segítséget nyújt a helyi közügyekben való tájékozódásban.

 

 

            Szeretettel és barátsággal: 

                   

                                                   Fekete Tibor                 

                                              polgármester            


2017-03-06 08:49


Vissza