Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogatók!
Kedves Érdeklődők!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Emőd város hivatalos honlapján.

Az Emődön élők nevében külön köszöntöm azokat, akik az interneten barangolva érdeklődnek településünk iránt.

Tovább »

Foci

Helyi Foci

Városunk felnőtt labdarúgócsapata a Megyei II. osztály Közép csoportjában szerepel. Edző: Vass László

Utánpótlás csapataink a következő korosztályokban vannak: 

U19: 16 fő, Edző: ifj. Fekete Tibor
U16: 22 fő, Edző: Bodnár Csaba
U13: 13 fő, Edző: Fejes Csaba
U11: 19 fő, Edző: Bodnár Csaba
U7-U9: 11 fő, Edző: Hriczó Gyula, Asztalos Zoltán.


Az emődi felnőtt és ifjúsági csapat értékelése

Az Emődi sportegyesület felnőtt labdarúgó csapata, a 2015/2016-os idényben is a B-A-Z Megyei bajnokság II. osztály Közép csoportjában szerepelt. Az elmúlt évek, utánpótlásban végzett munkáinak eredményeként ebben a szezonban egy megfiatalított, zömében Emődiekből álló csapat állt össze. A fiatalításból adódóan tudtuk, hogy nem lesz könnyű bajnokságunk, ezért azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a tabella első felében végezzünk.

A csapat nagyon kétarcú volt az egész bajnokság során. Voltak nagy bravúr győzelmek és szép eredmények, de sajnos voltak olyan nem várt vereségek és pontvesztések, amik után a csapat és a nézők is joggal bosszankodtak. A céljainkat végül elértük, mert a 7. helyen végzett a csapat. Ez a közepes teljesítmény reálisnak mondható, mert 13 győzelem mellett 12 vereség is összejött számunkra, 5 esetben pedig remiztünk az aktuális ellenfelünkkel. Elismerést érdemel a két elsőszámú gólfelelősünk Reményi Balázs (25 gól) és Boncsér Zoltán (19 gól).

Az idény csúcspontjaként élte meg Emőd futballt szerető közönsége a DVTK NB 1. csapatának hírverő mérkőzését.

A szezonban a következő játékosok szerepeltek: Czimbalmos Péter, Prodán Milán, Petruska Gábor, Fekete Ákos, Németh Csaba, Németh Gergő Soma, Fróna Roland, Boncsér Zoltán, Szabó Zsolt, Nagy Gábor, Nagy Sándor Erik, Lengyel Péter, Nagy Dávid, Hriczó Gyula, Ficsor Richárd, Hocza Dávid, Reményi Balázs, Rémiás Márton, Borbély Ágoston, Borbély Richárd, Pfeifer Tamás, Simon Patrik, Aranyosi Martin.

 

 

Az ifjúsági csapat is egy generációváltáson esett át az elmúlt idényben. A mi fiataljaink mostani mezőnyben „kicsinek” számítanak, gyakran alkották a csapatot 16 éves fiatalok. A csapat szereplését továbbá a felnőtt csapat összeállítása is befolyásolta. Sok olyan játékos jutott szerephez a felnőtteknél, akik még bőven benne voltak az ifjúsági korban.

A fentiek figyelembe vételével úgy gondoljuk reális eredmény az elért 8. hely, és a felnőtt csapathoz hasonlóan közepes teljesítménnyel, 14 győzelemmel és 12 vereséggel hozták le a szezont. Külön dicséret illeti Borbély Balázs és Borbély Márk U16-ban szereplő játékosokat, akik korosztályukon kívül sokszor segítették az ifjúsági csapatot is.

Jövőre Prodán Milán és Dudás Tamás már nem szerepelhetnek az ifi csapatban, mert kiöregedtek a korosztályból. Bazsó Attila elköltözött Emődről, Aranyosi Martin pedig külföldi munkavállalás miatt nem állhat tovább az ifjúsági csapat rendelkezésére. Sok sikert kívánunk nekik!

A csapatban a következő játékosok jutottak szóhoz: Prodán Milán, Hegedűs Ádám, Gombaszögi Tamás, Aranyosi Martin, Dudás Tamás, Bukta Bence, Jacsó Máté, Bazsó Attila, Nagy Dániel, Biri Máté, Borbély Ágoston, Borbély Balázs, Borbély Márk, Sipeki Gergely, Simon Patrik, Lovász Bertalan, Pfeifer Tamás, Rémiás Márton, Farkas Alex, Németh Gergő Soma, Szarka Patrik, Bubenkó Norbert, Besenyei Martin, Tóth István, Szabó Gergő, Petruska Levente, Farkas József, Szabó Attila.